Bemutatkozás

Az Inada már alapításakor, 1962-ben, elkötelezte magát, hogy az egészségjavító foteleket fog tervezni és készíteni. Az első igazi masszírozó fotelek célja a még csupán a merev váll ellazítása volt, de ez már az első lépés volt az egészségmegőrzés felé.
Az Inada, a japán tradicionális orvoslást követve, a megelőzésre helyezi a hangsúlyt, amihez a shiatsut, az akupresszurás pontokra ható az ősi japán masszázst vette alapul.

A masszázsfotel, japán kulturális egészségügyi terméke. Japánban történik a tervezés, a fejlesztés és a gyártás. Jelenleg két Inada gyártóüzemünk van, innen kerül kiszállításra az összes Inada masszázsfotel a világ számos országába.

Inada célja

Inada a megalapítása óta az „első” masszázsfotel gyártó, aki legtöbb szabadalmat, fejlesztési ötlettel adta az iparágnak. Továbbra sem elégszik meg azzal, hogy "csak" egyike legyen a legjobb masszázsfotel gyártóinak. Célja az, hogy folyamatosan a masszázsfotel iparág meghatározója legyen.

A gyár mérnökei, japán legtapasztaltabb masszőr mestereivel együtt évről évre komoly fejlesztéseket hajtanak végre, hogy még korszerűbb masszírozó foteleket állíthassanak elő. A mai Inada masszázsfotelek igazi családi egészségügyi készülékek, mindennapi megoldást nyújtanak a fizikai, és a mentális egészség javítására is.

"Célunk, hogy magas szinten értékelt termékeinket, ne csak Japánban hanem a világ minden pontján használhassák. Hisszük, hogy minden háztartásban szükség van masszázsfotelre, ezért nap mint nap teszünk érte, hogy kutatásaink, és fejlesztéseink eredményeit az egész világ megismerje."
/Nichimu Inada/

Inada Magyarországon

Az Inada a legmagasabb minőséget jelenti az egész világon. Az Inada számára fontos, hogy a magyar vásárlók is a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek, ezért Amerika és Európa több országa után, Magyarországon is létrehozta képviseletét.

Az X-Train Kft, az Inada legfejlettebb technológiájának közvetlen és kizárólagos magyarországi képviselője, amit vevőcentrikus kiszolgálásával érdemelt ki. Az X-Train Kft megígéri, hogy segíti a legmegfelelőbb, minőségi masszázstermék kiválasztását - legyen szó kényeztetésről, különleges élmény szerzésről vagy egészségmegőrzésről!