Inada Különlegességei

Világelső légpárnás masszázs technika

Amiben megelőzték a konkurenciát:

 • Élethű teljes test masszázs
 • Teljes kar masszázs (váll, felkar, alkar, csukló, kézfej)
 • Nyak és vállat masszírozó légpárnás egység
 • Teljes test nyújtása és csavarása légpárnával
 • Váll leszorító párnák, a hatékony mellkas nyújtásért

Legfejlettebb gőrgős-masszázsmechanika

Amiben megelőzték a konkurenciát:

 • Emberi kéz érzetét keltő masszírozó gőrgők
 • Légrugós nyomáserő szabályzás
 • Egyedi "Dreamwave" hintáztató relaxálás
 • Új generációs test és akupresszurás pont felmérés

A légpárnás-, és a gőrgős masszázs tökéletes összhangja

Amit csak az Inadában-ban talál meg:

 • Legteljesebb légpárnás és gőrgős testmasszázs program
 • Legkiterjedtebb masszírozott testfelület
 • Ifjúsági program - gyerekekenek
 • Senior program - nyugdíjasoknak
 • Gyors program - ha nagyon elfoglalt
 • Inada egyedi masszázsbeállítások

Egyedi megoldások

Inada Family - Sogno funkciók
1

Nyak és váll masszírozó egység

A világ első nyak és vállmasszírozó egysége. Kiegészíti a gőrgők masszázsát, ott, ahová azok már nem tudnak elérni. A shiatsu fejek mélyen a belenyomódnak a váll felső, és a nyak hátsó részébe. Megnyugvást nyújtanak, amire mindíg is vágyott, mert semmi sem olyan megnyugtató mint egy jó vállmasszázs.

2

Teljes kar masszázs

A Sogno a gyakran elhanyagolt kart is kezelésbe veszi. Légpárnáival megmasszírozza karjait a vállaitól a tenyérig, sőt egészen az ujjakig. Húsz légpárna biztosítja a pihentető és teljesértékű kar masszázst. A karmaszírozót egy mozgó egységre szerelték, amely elmozdulva alkalmazkodik az Ön vállszélességéhez.

Inada Family - Sogno funkciók
3

Teljes test nyújtás és csavarás funkció

A nyújtó, csavaró funkció megszabadítja az izom feszültségektől, ellazítja a megfeszült hátizmokat, és javítja a vérkeringést.. Ez a funkció a felső testet megnyújtja, miközben a comb és a deréklégpárnák ellentétes irányú csavaró mozgást végeznek. Ezt a csavaró mozgássort a hivatásos terapeuták is sokszor használják, a medence kimozgatásakor.

4

Ülés ringatás, kimozgatás funkció

A bal-jobb irányban, és 8-as alakban mozgatott ülés a profi masszök fogását utánozva, kilazítja a fájó derekat. A ringatás finom ritmusa biztosítja a teljes relaxációt. A Sogno a ringatást fenék és comb légpárnás masszázzsal kombinálva, visszaállítja a tartóizomzat egyensúlyát, és végletekig különleges, megnyugtató élményt nyújt.

Derék

A derék fáradtságát kezeli a derék-mélygyúrás program. A masszírozógörgők nagy területen dolgoznak, a fenéknél mélyen elérik az izmok alsó tapadási pontjait, míg a deréknél kellően szélesen dolgoznak.

Vállakat tartó izmok

A lapocka körüli izmok könnyen bekeményednek, görcsösek lesznek. Az Inada speciális lapocka körüli masszázsfolyamata a lapocka mentén halad végig. Masszírozza a lapockacsont megkerülésével a lapocka környéki izmokat, mélyen átgyúrja a görcsös pontokat.
A beesett vállak, előre forduló medence mind tipikus testtartási hibák, amik hátfájást okoznak. A helyes tartáshoz speciális tornagyakorlatok végzésére van szükség. A 3A olyan nyújtó, kimozgató mozdulatokat végez Önnel, amit eddig csak a gyógytornászánál tapasztalt!

Mellizom nyújtás

A lábrész rögzítése mellett a támlát hátradöntve yújtózkodáshoz hasonló módon az egész testet kinyújtjuk. Ezzel a gerinc melletti izmok és a láb teljes felületén lévő izmok alaposan megnyúlnak. A nyújtást a speciális váll-leszorító és tartó légpárnák végzik.

Alsócomb nyújtás

A felsőtest felemelésével a vádlitól a comb hátuljáig húzódó izmokat megnyújtjuk, teljesen úgy, mintha felüléseket végeznénk.

2. generációs testfelmérés

A programok indítása elött

Akupresszúrás pontok és a görgők hatótávolsága Az infraszenzorok megkeresik az eltérő testalkat miatt eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. A hagyományos testfelmérő rendszerek csupán a vállmagasságot érzékelik, ezért sok esetben erősen megnyomják a csontokat. Az Inada 2. generációs testfelmérése tovább megy és a hát streszpontjait is feltérképezi, így hatékonyabb a hátfájás enyhítése.

Extra lassú mozgású masszázsfejek

Az "összegyűjtő gyúrás" megvalósítása

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelbenAz "extra lassú rendszer" a szakember ügyességét még jobban megközelítő működést valósít meg, a hirtelen megállások helyett finoman csökkenti a görgők sebességét.

Professzionális masszázs, a hogy masszőr mesterek tennék

A "leghumánus masszázs" megvalósítása

Nincs többé fájdalmas masszázs! A légnyomással beszabályozható a masszázs erőssége, elkerülhető a túl erős megnyomás! Ez a rendszer  alkalmazkodik az eltérő testsúlyból, fájdalomérzetből eredő kihívásokhoz! A masszázs ha kell erős, ahol kell ott gyengéd.

Légrugóval csillapított, előremozduló mechanika

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelben A négygörgős 3D masszázsegység "légrugós megtámasztással", és 'extra lassuló rendszer' képezi a kellően erőteljes, de végletekig humánus masszázs, és a  gyógyítás alapját!