DESIGN
 
 
PROGRAMOK
 


Funkciók
 
Funkcíó alapvető képességek a family egyedi képességei
Egyedi képességek funkció masszírozás biztos kéességekkel professzionális módon
 

A programok indítása elött

Akupresszúrás pontok és a görgők hatótávolságaA fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi az eltérő testalkat esetén eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat.

Beméri a váll pozícióját, ezzel felismeri a felhasználó akupresszúrás pontjainak helyét, és hatékonyabban tudja kilazítani a görcsös izmokat.

(Az akupresszúrás pontokat automatikusan megkereső optikai szenzoros rendszer) A felhasználó testalkatához megfelelően megkeresi az akupresszúrás pontokat.

Az "összegyűjtő gyúrás" megvalósítása

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelbenA test nyomása a görgőkön négy ponton oszlik el, ezzel enyhíti a túlzott ingerlést és a dörzsölő érzést.

A hirtelen megállás helyett finoman csökkenő "extra lassuló rendszerrel" a szakember ügyességét még jobban megközelítő működést valósít meg.

(Mérleghinta-rendszerű négygörgős egység és extra lassuló rendszer) Lágy, kellemes összegyűjtő gyúrással alapos gyógyítás.
 
Profi masszőrok által alkalmazott eljárás (gyógyászati programok a masszírozó fotelban)
Gyógyászati programok
A professzionális masszázselméletek automatizát programokba építése betegségtípusonként

A professzionális masszázsnak terápiás elméleteken alapuló folyamata van, az adott tüneteknek megfelelően meghatározzák, hogy hol, milyen technikával, milyen sorrendben kell elvégezni a lazítást.

Mi is ragaszkodtunk ehhez a folyamathoz, és személyre szabott, az egyes tüneteknek megfelelően kialakított gyógyászati programokkal reprodukáljuk.
Lengőhinte rendszerű légnyomásos kilökő technika a masszázsfotelben
Levegő erejével működtetett rendszer.A levegő erejével löki előre a görgőket, a görcsök mélyéig hatol.
A levegő erejével szabályozható a masszírozógörgők erőssége.

A levegő segítségével elérhető finom kilökődés miatt gyöngéd és kellemes, a görgők 7 cm-es maximális kilökődési távolsága miatt erőteljesebb masszírozás valósítható meg