DESIGN
 
 
PROGRAMOK
 


SOGNO Különlegességei

Világelső légpárnás masszázs technika

Amiben megelőzték a konkurenciát:

 • Élethű teljes test masszázs
 • Teljes kar masszázs (váll, felkar, alkar, csukló, kézfej)
 • Nyak és vállat masszírozó légpárnás egység
 • Teljes test nyújtása és csavarása légpárnával

Legfejlettebb gőrgős-masszázsmechanika

Amiben megelőzték a konkurenciát:

 • Emberi kéz érzetét keltő masszírozó gőrgők
 • Légrugós nyomáserő szabályzás
 • Egyedi "Dreamwave" hintáztató relaxálás
 • Új generációs test és akupresszurás pont felmérés

A légpárnás-, és a gőrgős masszázs tökéletes összhangja

Amit csak a Sogno-ban talál meg:

 • Legteljesebb légpárnás és gőrgős testmasszázs program
 • Legkiterjedtebb masszírozott testfelület
 • Ifjúsági program - gyerekekenek
 • Senior program - nyugdíjasoknak
 • Gyors program - ha nagyon elfoglalt
 • Sogno egyedi masszázsbeállítások

SOGNO Egyedi megoldásai

Inada Family - Sogno funkciók
1

Nyak és váll masszírozó egység

A világ első nyak és vállmasszírozó egysége. Kiegészíti a gőrgők masszázsát, ott, ahová azok már nem tudnak elérni. A shiatsu fejek mélyen a belenyomódnak a váll felső, és a nyak hátsó részébe. Megnyugvást nyújtanak, amire mindíg is vágyott, mert semmi sem olyan megnyugtató mint egy jó vállmasszázs.

2

Teljes kar masszázs

A Sogno a gyakran elhanyagolt kart is kezelésbe veszi. Légpárnáival megmasszírozza karjait a vállaitól a tenyérig, sőt egészen az ujjakig. Húsz légpárna biztosítja a pihentető és teljesértékű kar masszázst. A karmaszírozót egy mozgó egységre szerelték, amely elmozdulva alkalmazkodik az Ön vállszélességéhez.

Inada Family - Sogno funkciók
3

Teljes test nyújtás és csavarás funkció

A nyújtó, csavaró funkció megszabadítja az izom feszültségektől, ellazítja a megfeszült hátizmokat, és javítja a vérkeringést.. Ez a funkció a felső testet megnyújtja, miközben a comb és a deréklégpárnák ellentétes irányú csavaró mozgást végeznek. Ezt a csavaró mozgássort a hivatásos terapeuták is sokszor használják, a medence kimozgatásakor.

4

Ülés ringatás, kimozgatás funkció

A bal-jobb irányban, és 8-as alakban mozgatott ülés a profi masszök fogását utánozva, kilazítja a fájó derekat. A ringatás finom ritmusa biztosítja a teljes relaxációt. A Sogno a ringatást fenék és comb légpárnás masszázzsal kombinálva, visszaállítja a tartóizomzat egyensúlyát, és végletekig különleges, megnyugtató élményt nyújt.

2. generációs testfelmérés

A programok indítása elött

Akupresszúrás pontok és a görgők hatótávolsága Az infraszenzorok megkeresik az eltérő testalkat miatt eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. A hagyományos testfelmérő rendszerek csupán a vállmagasságot érzékelik, ezért sok esetben erősen megnyomják a csontokat. Az Inada 2. generációs testfelmérése tovább megy és a hát streszpontjait is feltérképezi, így hatékonyabb a hátfájás enyhítése.

Extra precíz mozgású masszázsfejek

Az "összegyűjtő gyúrás" megvalósítása

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelben A test nyomása a görgőkön négy ponton oszlik el, ezzel enyhíti a túlzott ingerlést és a dörzsölő érzést. Az "extra lassuló rendszerrel" az irányváltások, megállások finomodtak - egy profi masszőr kezének magabiztos érzetét keltik.

Professzionális masszázs, a hogy masszőr mesterek tennék

Legélethűbb görgős masszázsrendszer

A mechanika légnyomás szabályzása és az előre kimozdulás lehetősége, olyan élethű masszázst eredményez, amely felülmúl minden más, eddigi görgős masszázs rendszert. A váltakozó gyúró, paskoló, nyújtó fogások kifinomult, páratlan élvezetet nyújtanak.

Légrugóval csillapított, előremozduló mechanika

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelben Az egész mechankát felfüggesztettük, mint egy hintát, és hátulról egy "légrugóval" támasztottuk meg. Nincs többé fájdalmas masszázs. A légnyomással beszabályozható a masszázs erőssége, lecsillapítható a túl erős nyomás.