Az INADA és más masszázsfotel márkák

Az INADA masszázsfotelek messze kitűnnek a többi, főbb masszázsfotel márkák közül a piacon, emiatt arra bíztatjuk a vásárlókat, hogy tudjanak meg minél többet a masszázsfotelekről.

A tájékozott vásárlók felismerik az INADA masszázsfotelek felsőbbrendűségét. Ezzel nem azt hangsúlyozzuk, hogy nincs más, a vásárlók számára hozzáférhető, megbízható minőségű masszázsfotel márka. Itt van néhány példa más, jó minőségű márkák közül:

  • Panasonic Masszázsfotelek
  • Sanyo Masszázsfotelek
  • Osim Masszázsfotelek

A minőségi masszázsfotel piacot japán tulajdonú és vezetésű gyártók uralják. Ez nem meglepő, mivel Japán az egyetlen igazán versenyképes ország a világ masszázsfotel piacán. Hihetetlen, de a japán háztartások több mint 22%-ban van masszázsfotel! Az utóbbi 10 évben az erős verseny miatt került a japán masszázsfotel márkák kifinomultsága és megbízhatósága a mostani szintre, lekörözve a Japánon kívüli gyártók termékeit. Azoknak a vásárlóknak, akiket komolyan foglalkoztat a minőség, többnyire a japán márkákra kell figyelniük.

Más vállalatok viszonylag újoncoknak számítanak a masszázsfotelek világában, az újításokat tekintve pedig általában jónéhány évvel lemaradva követik a vezető japán gyártókat. Ezek a vállalatok gyakran kevésbé megbízható és nem mindenre kiterjedő masszázst is kínálnak.

A luxuspiac vezető márkaneve világszerte az INADA. A vállalat évek óta tartja vezető pozícióját és 2000-ben meg is szilárdította azt, az INADA Fotelek i-szériájának bevezetésével. Ez a modellsorozat óriási sikert aratott Japánban és minden idők legkeresettebb INADA luxus masszázsfotelévé lépett elő, továbbra is rendkívül sokat adnak el belőle mind Japánban és a világ más országaiban is. Az INADA Chair i.1 modellt 2000 óta tökéletesítették és most 2008-ban újra piacra dobták - INADA Chair ia-Alfa és INADA Chair i.2a néven.

"Amikor megvettem a ROBO fotelt, az eladó az mondta róla, hogy olyan jól masszíroz, mintha egy szakember masszírozna. Nagyon tetszett a masszázs az áruházban, de az eladó állítása túlzásnak tűnt. Nos… Tévedtem… Abszolút tévedtem. A ROBO Fotel enyhítette a hátfájásomat, elősegítette az éjszakai alvást és rendszerint feltöltött energiával. Nem tudom elhinni, hogy mindezt egy FOTELNEK köszönhetem! Nagyon ajánlom mindenkinek, aki rendszeres masszázsra vágyik. Amióta az enyém megvan, már hármat „eladtam” a szomszédaimnak. A ROBO Fotel az új legjobb barátom."
B. Buus Denver, CO B. Buus, Denver, CO

"Szeretjük az INADA fotelt! Láttam a konkurencia foteljait és ki is próbáltam őket, de az INADA fotel sokkal jobb!"
WS-KS Southlake, TX WS és KS, Southlake, TX

Ha körülnéz, észre fogja venni, hogy azok a masszázsfotel kereskedők, akiknek a minőség a fontos, a japán márkákat részesítik majd előnyben. Általában ez az eredménye a gyengébb minőségű márkákkal végzett vizsgálatoknak. Azok, akik otthon vannak a masszázsfotel kereskedelemben általában egyetértenek abban, hogy ezek a nem japán vállalatok egyszerűen nem felelnek meg a legmagasabb gyári szabványoknak vagy masszázsminőségnek.

Rengeteg masszázsfotelt értékesítettem már és azt kell mondjam, hogy az egyetlen valódi, tényleges masszázst az Inada kínálja! A legtöbb fotel csak jól összever. Ellenben az INADA személyre szabja a masszázsprogramot ami tökéletesen eltalálja a shiatsu pontokat. Más fotelekről ezt csak állítják, de az INADA az egyetlen, ami valóban így is működik! Az INADA kétségtelenül kipihenté, kevésbé stresszessé teszi a vásárlóimat. Nem kapják meg ezt egyetlen másik, az eladóteremben lévő foteltől sem. Az INADA egy igazi Meghitt Masszázs Élmény, más masszázsfotel ezt meg sem közelíti. Az értékesítő csapatom és én mindnyájan imádjuk az INADA-t. A masszázsfotelek eladása szempontjából ez nagyon fontos, mert növeli a vásárlóink elégedettségét. Tudjuk, hogy az INADA vásárlóink NAGYON elégedettek és ez igazán fontos tényező az áruházam jó hírneve szempontjából. Köszönöm, INADA Family!

Vannak más népszerű márkák is hazánkban. Legtöbben gazdaságos áron kínálnak foteleket. Néhány példa a népszerűbb hazai masszázsfotel márkák közül:

  • Casada Németország – kínai gyártás
  • Kyokei - kínai gyártás
  • Wellis – kínai gyártás
  • Interactive Health –
  • Human Touch (Interactive Health- USA) Kínai gyártás
  • iJoy Massage Chairs (egy olcsó sorozat Interactive Health-től)
  • SwissComfort – kínai gyártás

Ezeken túl, számtalan márka nélküli masszázsfotel is van a piacon, melyeket termékbemutatókon és az interneten találhat meg, sok esetben nagyon kedvezőnek feltüntetett akciós árakkal. Ezekkel legyen óvatos, mivel könnyen megvehet egy nem túl megbízható terméket.

Tartsa szem előtt, hogy a nem kellő körültekintéssel megválasztott masszázsfotel akár egészégügyi problémákat is okozhat!