DESIGN
 
 
PROGRAMOK
 

Gyógyászati programok
Masszázsfotel távirányítójaA profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem azt az ügyes módszert alkalmazzák, hogy az egész testen megkeresik a hasznos pontokat. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programok. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók.


Masszázs fotel az egész testre kiterjedő gyógyászati programmal
Egész testre kiterjedő gyógyászati program (kb. 15 perc)
Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram (kb. 15 perc)
Ez a program az egész testre kiterjedő görgős és légpárnás masszázzsal felfrissíti a fáradt testet. A görgők nem mozognak, a légpárnák az egész testet megmasszírozzák. Azok számára is kellemes, akik nem szeretik a gépi masszírozást.

Masszírozó fotel nyújtó programmal
Nyújtó program (kb. 15 perc)
A piacon elsőként! A 2 egész testre kiterjedő nyújtó funkció kinyújtóztatja a hátat. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének felfrissülni.

Masszászfotelen a gyors program is elérhető
Gyors program (kb. 8 perc)
Ez a program azok számára készült, akiknek este és reggel nincs idejük, hanem amikor szünetet tartanak, akkor rövid idő alatt szeretnének lazítani, felfrissülni.
Masszázsfotel akupresszúrás pontok
A kezelt terület
Fényérzékelő szenzoros akupresszúrás pontok
A görgők függőlegesen kb. 72 cm-es területen tudnak mozogni, vízszintesen is a felső görgő 5-19 cm-t, az alsó görgő 69-16 cm-t mozdulhat ki, így hatékonyan kezelheti a kívánt izmokat és akupresszúrás pontokat. A fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi az eltérő testalkat esetén eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. Az akupresszúrás pontok megkeresésével kellemesebb és tökéletesebb hatás érhető el.

Masszírozó fotel ringató és ifjúsági programmal
Ringató program (kb. 15 perc)
Ifjúsági program (kb. 8 perc)
Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének ellazulni. Az egyes masszázsprogramok után használva helyreállítja az izmok egyensúlyát. A mai világban élő gyerekek izmainak zsibbadását, izomlázas fájdalmakat enyhítendő olyan programot készítettünk, amely csak kis megterhelést jelent a testnek, és gyenge stimulációval masszíroz.

Jó reggelt illetve Jó éjszakát program
"Jó reggelt!" program (kb. 15 perc)
"Jó éjszakát!" program (kb. 15 perc)
A "centripetális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik reggel nem tudnak frissen ébredni, az előző napi fáradtságot nem tudják kipihenni. A "centrifugális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik elalvás előtt szeretnék kilazítani a napi munkától fáradt és görcsös izmaikat.

Megj.: A kezelési idő kb. 170 cm-es testmagasságra irányadó. Eltérő testalkat esetén a kezelés ideje nőhet vagy csökkenhet.