DESIGN
 
 
PROGRAMOK
 


Masszírozórendszer

Nyak (ujjnyomásos és húzó-gyúró )
Masszázsfotel nyak maszírozórendszerrelA nyak mindkét oldalától húzó-gyúró mozgással masszírozza a nyakizmokat.
Váll (ujjnyomásos variációk)
Masszázs fotel váll (ujjnyomásos variációk)A beépített speciális vállmaszírozó párnák fentről merőlegesen ujjnyomással, majd a hátat erőteljes légpárnás ujjnyomással a kézi masszázs érzetét adva masszírozzák a vállat.
Váll (görgős masszázs)
Masszázsfotel váll (görgős masszázs)A vállpárnák felemelt állapotában a görgők alapos masszírozást tudnak nyújtani.
Kar (teljes kar funkció)
Masszírozó fotel kar (teljes kar funkció)A karmasszírozó egység a felkartól az ujjhegyekig alapos masszázst biztosít. Elmulasztja a kar fáradtságát.
Hát (görgős masszázs)
Masszázsfotel hát (görgős masszázs) Az ütögető és ritmikus ujjnyomásos masszázs mellett a kézi jellegű gyúrás, a W-gyúrás, és a Family különlegessége, a körkörös gyúrás újabb lépés a professzionális technika felé.
Oldalnyomás (légpárnás ujjnyomásos)
Masszázs fotel oldalnyomásosEz a funkció a csípő két oldaláról alaposan megmasszírozza a medencét, enyhíti a far és a combcsont fáradtságát.
Ülőfelület (légpárnás és vibrációs)
Maszírozó fotel ülőfelületA ringató légpárnák ellazítanak és masszíroznak, vibrációs mozgással kellemesen stimulálnak.
Derék (görgős és légpárnás ujjnyomásos)
Masszázsfotel derék (görgős és légpárnás ujjnyomásos) Alapos masszázs légpárnákkal és görgőkkel. A görgők elérik a derék alsó részét is, így még tökéletesebben stimulálják a derekat.
Vádli (légpárnás ujjnyomásos)
Masszázs fotel vádli (légpárnás ujjnyomásos)A légcellák ujjnyomással mindkét oldalról és hátulról is alaposan megmasszírozzák a vádlikat. Különösen azoknak ajánljuk, akiknek álló munka vagy más miatt elfárad a lábuk.
Lábfej (légpárnás ujjnyomásos)
Maszírozó fotel lábfej (légpárnás ujjnyomásos)Légpárnás ujjnyomással alaposan megmasszírozza a lábfejet, a talpat, a sarkat.